Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αναμειγνύουμε τα ασπράδια με την ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αμύγδαλα που τα έχουμε κάνει πούδρα και ανακατεύουμε.Βάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξει.Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.Αν σφίξει αρκετά και δεν μπορούμε...