Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξύνετε τα καρότα, τη ρέβα και το παντζάρι στον τρίφτη του κρεμμυδιού ή, αν έχετε, τα περνάτε από ηλεκτρικό τρίφτη.Τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα, αλατίζετε ελαφρά και προσθέτετε το μαϊντανό, το μήλο, το ξύσμα του λεμονιού και το σουσάμι.Ρίχνετε μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο ή σέικερ...