Μανιτάρια γεμιστά με ανθότυρο και κεφαλογραβιέρα

Μανιτάρια γεμιστά με ανθότυρο και κεφαλογραβιέρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C. Σκουπίζετε καλά τα μανιτάρια και τα χωρίζετε από τα ποδαράκια τους. Ψιλοκόβετε τα ποδαράκια και τα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με την καυτερή πιπερίτσα.Βάζετε σε μπολ το ανθότυρο μαζί με το ξύσμα λεμονιού, το μίγμα των ψιλοκομμένων και...