Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας σε μεγάλο μπολ, ξεχωρίζετε το μισό της ποσότητας και το βάζετε σε κατσαρόλα για να σιγοβράσει για 15 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί και να πήξει η σάλτσα. Τη βάζετε σε βαθύ μπολ. Ετοιμάζετε τη σχάρα. Τοποθετείτε τα κρεμμύδια και τις φλούδες...