Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφού έχουμε κόψει το κρέας σε μερίδες το τσιγαρίζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα με όλο το λάδι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο ξανθό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τον...