Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα κατσαρολάκι πάνω στη φωτιά βάζουμε μισό φλιτζάνι γάλα, 2 κουταλιές σούπας βούτυρο, μισό ποτήρι νερό, 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη. Αφήνουμε να γίνουν χλιαρά. Σε ένα μπολ βάζουμε 2 φακελάκια μαγιά ξηρή ή 1 κύβο νωπή και αδειάζουμε τα υγρά. Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι λιώσει η...