Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αρχικά, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Έπειτα, προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες.
Τελευταίο ακολουθεί το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και το χτύπημα συνεχίζεται.
Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκικαι πάνω του βάζουμε τα ροδάκινα.
Ψήνουμε στους 180° C για 1 ώρα περίπου.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.