Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Ετοιμάζετε τη μους σοκολάτας: Βήμα 1 Χτυπάτε τα αβγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη στο μίξερ.Βήμα 2 Σε άλλο δοχείο χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσει. Βήμα 3 Αναμιγνύετε όλα τα υλικά με τη λιωμένη σοκολάτα.Ετοιμάζετε τη μους μανταρινιού: Βήμα 1 Χτυπάτε τα αβγά, τους κρόκους...