Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά καθαρίζουμε την κολοκύθα.Αρχικά καθαρίζουμε την κολοκύθα.Αφαιρούμε τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες.Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τη σάρκα της κολούθας σε κύβους. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας...