Κοπανάκια στο τηγάνι με φινόκιο ούζο δεντρολίβανο και ντοματίνια

Κοπανάκια στο τηγάνι με φινόκιο ούζο δεντρολίβανο και ντοματίνια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κοπανάκια μαζί με το δεντρολίβανο μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.Προσθέτετε στο τηγάνι το φινόκιο, τα ντοματίνια και σοτάρετε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να μαραθούν λίγο. Σβήνετε με το...