Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Με ένα πινέλο αλείφετε με ελαιόλαδο τις δώδεκα υποδοχές ενός ταψιού για μάφιν. Ζεσταίνετε πολύ καλά το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψιλοκομμένο μπέικον ή την πανσέτα. Στραγγίζετε το σπαγγέτι και το ρίχνετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε...