Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το κοτόπουλο Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα. Με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριούδημιουργούμε μια τσέπη παράλληλα στη μεγάλη και χοντρή πλευρά του κάθε στήθους. Προσέχουμε να μη χαράξουμε τόσο ώστε να βγει το μαχαίρι από την άλλη μεριά. Αλείφουμε τα...