Ατομικά σουφλέ με ζυμαρικά

Ατομικά σουφλέ με ζυμαρικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Βουτυρώνουμε 4 πυρίμαχα ατομικά μπολάκια. Βράζουμε τα ζυμαρικά για 5-6 λεπτά και τα στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, 3/4 φλιτζανιού κεφαλοτύρι, το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα και το σκόρδο. Προσθέτουμε 3/4 κ.γ αλάτι, τρίβουμε πιπέρι και...