Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε με το μίξερ σε μπολ την μαργαρίνη μαζί με την ζάχαρη, να αφρατέψει και προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τη ρετσίνα,το σουσάμι ψημένο και το αλάτι. Συνεχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη λεία κι αφράτη. Πλάθουμε...