Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κάνετε σχισμές στα κομμάτια του κρέατος και βάζετε σκόρδο αλατοπιπερωμένο. Τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το λάδι, ρίχνετε τα κομμάτια του κρέατος και τα ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κρέας με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και το αφήνετε να περιμένει. Μέσα στο...