Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κάνετε σχισμές στα κομμάτια του κρέατος και βάζετε σκόρδο αλατοπιπερωμένο. Τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το λάδι, ρίχνετε τα κομμάτια του κρέατος και τα ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κρέας με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και το αφήνετε να περιμένει. Μέσα στο...