Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τις φλούδες από τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολμε νερό για 1 ώρα στο ψυγείο. Αφαιρούμε τις φλούδες από το ψυγείο, τις στραγγίζουμε πολύ καλά και τις αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνιβάζουμε το ηλιέλαιο και τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί...