Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένω το σπανάκι, το ψιλοκόβω, το ζεματάω 2-3 λεπτά και το αφήνω στο τρυπητό να στραγγίζει.Πλένω τη σουπιά και τη κόβω κομματάκια.Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνω το λάδι και ρίχνω το κρεμμύδι και τη σουπιά. Σοτάρω μέχρι να εξατμιστεί η υγρασία και σβήνω με το κρασί. Αφήνω να βράσουν...