Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τρίβετε την κολοκύθα στον τρίφτη του κρεμμυδιού ή την κόβετε σε μπαστουνάκια όπως τις τηγανητές πατάτες ή σε μικρούς κύβους. Τη στραγγίζετε σε σουρωτήρι και τη στύβετε καλά.Βάζετε σε μια κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη και βράζετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτετε το μέλι και...