Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Καλημέρα κ καλό μήνα, φίλοι μου! Ήταν ένα πολύ κουραστικό Παρασκευο- Σαββατο- Κύριακο για εμένα, ελπίζω εσείς να περάσατε πιο ξεκούραστα. Η πιο νόστιμη ανάμνηση αυτού του ΠΣΚ είναι αυτά τα εξαιρετικά νόστιμα τρουφάκια καρύδας, ένας υπέροχος συνδυασμός καρύδας – σοκολάτας! Τελικά...