Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμετις ντομάτες σε ακαθόριστα κομμάτια των 2 εκ. Σκουπίζουμε καλά τη μοτσαρέλα από τα υγρά της και κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ. και κάθε φέτα την κόβουμε στη μέση. Κόβουμε τη τορτίγια σε κάθετες λωρίδες μήκους 3 εκ. και πλάτος 5 εκ. και ρολάρουμε τα κομμάτια της τορτίγιας....