Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να καραμελώσει . Έπειτα προσθέτουμε και το σκόρδο και στη συνέχεια και τον κιμά μαζί με 1 κ.γ. κάρυ....