Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κυβάκια και τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά με αρκετό ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τις σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το ξύδι και τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε και όταν γλασάρει το φαγητό προσθέτουμε τις ντομάτες. Βράζουμε...