Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Οδηγίες Ξεκινάω ετοιμάζοντας τα καραμελωμένα αμύγδαλα. Ζεσταίνω τη ζάχαρη σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (8/9) μέχρι να λιώσει και να γίνει καραμέλα. Η ζάχαρη με την κατάλληλη θερμοκρασία θα λιώσει γρήγορα γι’ αυτό και πρέπει να την παρακολουθώ συνεχώς και να την αποσύρω...