Παγωτό με Ταχίνι Καραμελωμένους Ξηρούς Καρπούς και Σταγόνες Σοκολάτας

Παγωτό με Ταχίνι Καραμελωμένους Ξηρούς Καρπούς και Σταγόνες Σοκολάτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.dailycious.gr/
Συγγραφέας
Elly Margaritides
Οδηγίες Ξεκινάω ετοιμάζοντας τα καραμελωμένα αμύγδαλα. Ζεσταίνω τη ζάχαρη σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (8/9) μέχρι να λιώσει και να γίνει καραμέλα. Η ζάχαρη με την κατάλληλη θερμοκρασία θα λιώσει γρήγορα γι’ αυτό και πρέπει να την παρακολουθώ συνεχώς και να την αποσύρω...