Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κυριακάτικο φαγητό το γιουβέτσι όπως κι αν το μαγειρέψω, είτε με θαλασσινά (γαρίδες ή χταπόδι) είτε με κρέας (όπως μοσχαρίσιο κιμά, κοτόπουλο, μοσχαράκι ή αρνάκι). Και μία κι έχω καιρό να το φτιάξω με κοτόπουλο σαν να έφτασε η μέρα του… Κάθε αξιοπρεπές γιουβέτσι και το γιουβέτσι...