Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Για τη ζύμη Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το ενα νεροπότηρο νερό. Προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό αν χρειαστεί. Θέλουμε ζύμη μαλακιά να μην κολλάει στα χέρια. Ζυμωνουμε με τον γάντζο. Αν δεν εχουμε μιξερ, ζυμώνουμε στο χέρι. Μόλις η ζύμη...