Γεμιστά μπουρέκια με σπανακόρυζο και φέτα

Γεμιστά μπουρέκια με σπανακόρυζο και φέτα

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τη ζύμη Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το ενα νεροπότηρο νερό. Προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό αν χρειαστεί. Θέλουμε ζύμη μαλακιά να μην κολλάει στα χέρια. Ζυμωνουμε με τον γάντζο. Αν δεν εχουμε μιξερ, ζυμώνουμε στο χέρι. Μόλις η ζύμη...