Κανελόνια με σπανάκι μείγμα χορτόπιτα τυριά και μπεσαμέλ με φρέσκο τυρί κρέμα

Κανελόνια με σπανάκι μείγμα χορτόπιτα τυριά και μπεσαμέλ με φρέσκο τυρί κρέμα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Για την μπεσαμέλ τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.Προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα πολύ παχύ μείγμα.Προσθέτετε σιγά σιγά το γάλα, ανακατεύοντας συνέχεια και έντονα μέχρι να πήξει.Προσθέτετε το...