Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τα φιλέτα κοτόπουλο , τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε με το λεμονοπίπερο. Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπανάκι,τα σοτάρουμε...