Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ταψί βάζουμε τις 2 πίτες. Ανακατεύουμε το πέστο με τον πελτέ και αλείφουμε τις πίτες.Βάζουμε πάνω τη φέτα και τα μανιτάρια και τρίβουμε λίγη ρίγανη.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 10'. Έτοιμη και καλή όρεξη.