Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα, τη σόδα και το αλάτι.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ καλά τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη να αφρατέψουν.Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και κατόπιν τις βανίλιες.Ρίχνουμε και τον πουρέ μπανάνας και ανακατεύουμε με μια...