Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε πρώτα τα κρεμμύδια: Κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες (ζουλιέν). Zεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζετε μέσα τα κρεμμύδια και ανακατεύετε για 1 λεπτά, να λαδωθούν παντού καλά.Αλατίζετε, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και ρίχνετε την...