Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τα τρουφάκια σοκολάτας με αμύγδαλο, λιώνοντας πρώτα τη σοκολάτα σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά. Όταν λιώσει, προσθέτουμε το βούτυρο και το λικέρ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τότε την άχνη και το αμύγδαλο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει...