Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τοποθετούμε τις φέτες του ψαριού στο ταψί ή σε πυρέξ. Αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε στο μούλτι τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το ψάρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1/2 ώρα περίπου.