Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Όταν τα χτυπήσουμε όλα μαζί κοιτάμε αν θέλουμε να είναι πιο γλυκό και προσθέτουμε άχνη και χτυπάμε να ενωθεί.Στρώνουμε τα μπισκότα σε τσέρκι,26 είναι το δικό μου,και από πάνω την κρέμα και μετά ψυγείο να παγώσει λίγο.Μετά στρώνουμε την μαρμελάδα ή ότι τύχει να βάλουμε και ξανά...