Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βουτυρώνουμε την ταρτιέτα και απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάτο και στα τοιχώματα. Τρυπάμε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι.Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να μαραθούν, για μισό λεπτό...