Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τα κεράσια, βγάζουμε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια (τα κατάλληλα κεράσια είναι αυτά που έχουν σκούρο χρώμα). Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και το νερό να βράσουν, να λιώσει η ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά για 8- 10 λεπτά. Βγάζουμε τα κεράσια με τρυπητή κουτάλα σε...