Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο, αφού τον κόψουμε και βγάλουμε το δέρμα, περίπου 24 ώρες, αλλάζοντας συχνά το νερό. Τοποθετούμε το μπακαλιάρο σε σουρωτήρι μέσα σε μια λεκάνη γεμάτη νερό.Την άλλη μέρα στραγγίζουμε το μπακαλιάρο. Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι...