Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολη τάρτα για να ταρτάρετε τους καλεσμένους σας με έντονη γεύση καρότο! Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο, λίγο αλάτι και ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά.Σε μια βουτυρωμένη φόρμα στρώνουμε τη ζύμη και τη βάζουμε στο ψυγείο.Έπειτα καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε...