Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Webb Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να καραμελώνει αλλά να μην πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το τζίντζερ και αφήνουμε να μαγειρευτούν όλα μαζί για 2-3 λεπτά. Τέλος...