Φιλέτα μινιόν με μπράντι κρασί και βερμούτ

Φιλέτα μινιόν με μπράντι κρασί και βερμούτ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Κόβετε το ψωμί με ποτήρι σε στρογγυλούς δίσκους και τους τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο. Τους αφήνετε στην άκρη.Ζεσταίνετε λίγο βούτυρο σε τηγάνι και σοτάρετε τα ντοματίνια ολόκληρα, πασπαλισμένα με αλάτι και λίγη ζάχαρη, μέχρι να γλασαριστούν...