Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ανακατεύετε όλα τα υλικά του κιµά και πλάθετε µπέργκερ των 200 γρ.Βήμα 2 Τα ψήνετε στη σχάρα ή στα κάρβουνα µέχρι να ροδοκοκκινίσουν (περίπου 3 λεπτά από τη µια πλευρά και 5 από την άλλη σε µέτρια προς δυνατή φωτιά για να έχουµε µέτριου βαθµού ψήσιµο).Βήμα 3 Κόβετε το...