Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Τα ζυμώνουμε καλά με το χέρι έως ότου πετύχουμε μία ομοιογενή ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα να ξεκουραστεί, ώστε να σφίξει και να μπορούμε να τη δουλέψουμε πιο εύκολα. Ακόμα καλύτερα είναι να την αφήσουμε όλο το βράδυ. Ανοίγουμε...