Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα μπόλικο νερό να πάρει βράση και, όταν κοχλάσει, το αλατίζετε και ρίχνετε τις χυλοπίτες να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι και ρίχνετε το σκόρδο να τηγανιστεί μέχρι να μαυρίσει. Τότε το...