Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε σε ένα μπολ το γάλα το ελαιόλαδο τη ζάχαρη και τη μαγιά και τα αφήνουμε για 5' Προσθέτουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το αλάτι και ζυμώνουμε.Αφήνουμε στην άκρη τη ζύμη να ξεκουραστεί. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά ίσα κομμάτια και σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι να...