Τραγανά τριγωνάκια με γέμιση γαρίδας και τυριού

Τραγανά τριγωνάκια με γέμιση γαρίδας και τυριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ: σε μικρή κατσαρόλα και πάνω σε μέτρια φωτιά λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Προσθέτετε το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα με σύρμα για να μη σβολιάσει. Πρέπει να γίνει αρκετά πηχτή η κρέμα....