Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ στρώνουμε λαδόκολλα να προεξέχει και στα πλαϊνά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα φρούτα γλασέ με τα φιστίκια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα. Περιχύνουμε τα φρούτα με τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντάς τα. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα....