Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι-πιπέρι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι ή το γάλα (ή και μισό – μισό), το νερό και την μαργαρίνη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη αφράτη και σφικτή.Σκεπάζουμε την ζύμη μας κι ετοιμάζουμε την γέμιση. Τρίβουμε την...