Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Σε ένα μπολ βάζετε τα μανιτάρι και το κονιάκ και αφήνετε να μουλιάσουν για περίπου 1 ώρα. Τα σουρώνετε και κρατάτε τα υγρά τους.Κατόπιν, βράζετε τα σκιουφικτά μακαρόνια σε 5 λίτρα αλατισμένο νερό για 7 λεπτά.Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με το βούτυρο για 3...