Σκιουφιχτά μακαρόνια με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας

Σκιουφιχτά μακαρόνια με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σε ένα μπολ βάζετε τα μανιτάρι και το κονιάκ και αφήνετε να μουλιάσουν για περίπου 1 ώρα. Τα σουρώνετε και κρατάτε τα υγρά τους.Κατόπιν, βράζετε τα σκιουφικτά μακαρόνια σε 5 λίτρα αλατισμένο νερό για 7 λεπτά.Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με το βούτυρο για 3...