Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180o C στον αέρα. Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα σκόνη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι η ζύμη να πάρει τη μορφή βρεγμένης άμμου. Με ένα κουτάλι παίρνουμε...