Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σωτάρουμε το κρεμμιδι ξερό και φρέσκο να μαραθει, ρίχνουμε το ρύζι αφού το έχουμε πλυνει, και σουρωσει. Το ανακατεύουμε για 2' σβηνουμε με το χυμό λεμόνι.Ψιλοκόβουμε τα αμπελόφυλλα,τα προσθέτουμε στο ρύζι, βάζουμε μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι,προσθέτουμε νερό σταδιακα μέχρι...