Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ ζέβρα, λιώνουμε πρώτα την κουβερτούρα. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε μπολ βάζουμε το κακάο και το διαλύουμε με γάλα ή νερό. Το ρίχνουμε στη σοκολάτα. Το αφήνουμε στην άκρη.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170º C στις αντιστάσεις ή 160º C στον αέρα.Βουτυρώνουμε καλά και...